De people factor in e-commerce

 24,95

Hoe mensen het verschil maken in online ondernemen
 • Auteur: Cis Scherpereel
 • Uitgeverij: Bibliodroom
 • Paperback, formaat: 24 x 16 cm, 224 pagina’s
 • ISBN 9789492515032
  D/2016/12.111/7
  NUR 780-811
 • Gratis verzending
Categorie:

6 beoordelingen voor De people factor in e-commerce

 1. Harold Demaeght

  Kon niet langer wachten om het boek te lezen en maakte priori’tijd’.
  Het is een echt prachtig werkdocument die ondertussen is aangevuld met mijn aantekeningen.
  Zalig om een boek te lezen die echt vanuit de praktijk geschreven is.
  Van alle losse elementen die in mijn hoofd zaten heb ik veel kunnen terug vinden in jouw boek. Er staat ook interessant cijfer materiaal in waar ik naar op zoek was. Mocht ik zeker weten dat mijn klanten/leveranciers het boek zouden lezen geef ik hun één cadeau. Ik kijk al uit naar het vervolg hierop…
  Het boek is helderder dan Dash Wit !

 2. Christophe Toye

  Voor een startende webshop zoals wij is dit boek een godsgeschenk (en ik wik mijn woorden, als niet-meer-katholieke).
  Ik heb het boek intussen helemaal uit en het staat vol met inspirerende verhalen, cijfers en voorbeelden waarvan je meer leert dan 20 cursussen en info-avonden. Je loopt er op elke bladzijde interessante mensen tegen het lijf, de meeste nog boeiender dan wijzelf (p130) 🙂 Ikzelf heb het meest genoten van de verhalen achter de schermen van kleine webshops, allemaal zo levend en herkenbaar. Maar ook de grote jongens komen aan bod en net daar heeft Cis ook mensen gevonden die de juiste tips en truuks meegeven. Het verhaal van de ‘dag-op-de-baan-met-de-PostNL-bezorger’ is goddelijk (en ik wik alweer mijn woorden)!
  Echt een aanrader!

  Groeten,
  christophe@fairplace.be

 3. Barns

  Dit is een schitterend werkje. Niet te lang, to-the-point, nuttig.

 4. Lieze Lamotte

  Zeer interessant! Een aandrader, ook als je nog niet bekend bent met e-commerce. (tenzij zelf online shoppen meetelt☺️)

 5. Inge Vandecaetsbeek

  Ik heb het boek in één keer uitgelezen! Als webshopeigenaar staan er heel wat nuttige tips in. Bovendien is het erg vlot geschreven. Ik kan dit boek alleen maar aanraden aan iedereen die actief is in e-commerce of die van plan is om ermee aan de slag te gaan.

 6. Pieter Van Gelder

  Hey Cis. Ik had jou boek al sinds vorig jaar bij mij thuis liggen, maar door tijdsgebrek lag het rustig te rijpen in mijn kast. Door mijn nieuwe job heb ik uiteindelijk de tijd gevonden om het te consumeren op de trein, en tot mijn spijt is het na een weekje woon- werkverkeer uitgelezen. Ik moet zeggen dat het een plezier was om het te lezen en dit komt van iemand die normaal niet graag boeken leest. Ik vond het dus zeker en vast een aanrader en ik heb er heel zeker inspiratie uitgehaald voor mijn huidige project. Ik wou je dit toch eventjes meegeven en je er proficiat mee wensen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.